Szépülj mandulaolajjal!

chelsea-shapouri-1555571-unsplash.jpgAz első üvegcse mandulaolajat akkor szereztem be, amikor a kisfiam megszületett. Előtte több más szépítő olajat is használtam, pl. jojobaolajat, kókuszolajat, argánolajat, de a mandulaolaj addig nem került terítékre. Azóta viszont állandó része az olajkészletünknek.

Eleinte babamasszázsra használtuk a világ egyik leggyengédebb olaját. A kisfiam is és én is nagyon élveztük a vele történő érintéseket, a bensőségességet nyújtó érzést. A mandulafa magjaiból sajtolt olaj alkalmas a babák érzékeny bőrének ápolására, de a száraz, ekcémás bőrt is képes regenerálni. Bátran alkalmazd te is arc- és testápolásra, a bőröd feszesítésére (akár várandósan is), masszázshoz!

A mandulaolaj puhítja és nyugtatja az irritált bőrt, nem kell attól félni, hogy eltömíti a pórusokat. Ápolni lehet vele a könnyen repedező talp, sarok és könyök bőrét is.

Tipp: A jobb felszívódás érdekében egy picit nedvesítsd be vízzel a bőröd, mielőtt bekened a mandulaolajjal!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Vissza a főoldalra

 

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása