Élvezd az őszt!

chestnut-1698730_960_720.jpgBeköszöntöttek a hűvösebb napok. Emiatt nehogy úgy érezd, beszorultál a négy fal közé! Élvezd az őszt is! Megmutatom, hogyan. Olvass tovább! 

Kislány koromban apukám mindig azt mondta, hogy nem vagyunk cukorból, bátran menjünk ki a levegőre akkor is, ha hűvösebb az idő, akkor is, ha esik az eső. És tényleg!!! Mindegyik évszaknak, időjárásnak megvan a maga szépsége, ha hajlandóak vagyunk meglátni. Frissítő érzés tud lenni, ahogy a finom esőcseppek (nem a szakadó, szélviharral együtt érkező esőre gondolok) végigszaladnak az arcunkon, ahogy a lágy, kellemesen hűvöskés szellő megsimogat minket. Igaz, én Veszprémben élek, ahol szinte mindig a fúj a szél, tehát valószínűleg már hozzászoktam a szelesebb időjáráshoz. :) No, és a színek! Az ősz színkavalkádja engem minden évben lenyűgöz. Erről már írtam korábban Az ősz csodái című cikkemben.

Én ezeket szeretem az őszben:

- a piros, a barna és a sárga ezernyi árnyalatát

- a kellemes, frissítő levegőt

- a melengető napsütést

- az elcsöndesedést

- a nagy sétákat a természetben (ezt minden évszakban)

- a fényes gesztenyéket

- egy jó bögre finom, meleg teát, pl. csipkebogyó teát

- a sütőtököt 

Folytasd a sort magadban!

Na, ugye, milyen szép és gazdag az őszi évszak!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása