Természetes megoldások a Lyme-kór kezelésére

artsy-vibes-617343-unsplash.jpgTöbb olyan ismerősöm is van, akinél kullancscsípés után Lyme-kórt diagnosztizáltak. Mindegyikőjüknél az ízületek fájdalma maradt meg az orvosi kezelések után. Az orvosi kezelés antibiotikum kúrát jelent. A Lyme-kór érintheti a mozgásszervrendszert vagy az idegrendszert. A kór tünetegyüttesét a Borrelia burgdorferi nevű baktérium okozza. Ebben a cikkben nem szeretnék kitérni a kór tüneteire, lefolyására, mert erről sok helyen lehet információt szerezni. Ehelyett inkább a megoldásra, azaz a Lyme-kór gyógynövényekkel történő kezelésére adok javaslatot.

Erősíteni kell az immunrendszert

A fertőzés terjedésének megállítására mindenképpen javasolt a megfelelő antibiotikum kúra. A gyulladás csökkentésére és az immunrendszer erőteljes stimulálására a GREPOFIT kapszulát javaslom: 4 napig naponta 3x2 kapszulát, majd 3 napig 3x1-et, majd további 2 hétig napi 2x1 kapszulát. 1 hét szünet után ismét következhet egy háromhetes kúra napi 2x1 kapszula adagolásával.

A Grepofit mellé jó választás a humát tartalmú CYTOSAN kapszula szedése napi 2x1 adagban; ebből is érdemes 2 háromhetes ciklust végig szedni. A Cytosan és egyéb gyógyszerek bevétele között teljen el 1,5-2 óra!

Ha a fertőzés az ízületeket érinti

A Lyme-kór ráhúzódhat az ízületekre, ami gyulladás, fájdalom formájában jelentkezhet. Ebben az esetben belsőleg a RENOL bioinformációs gyógynövény-koncentrátum, külsőleg pedig az ARTRIN krém használata jelenthet enyhülést a fájó ízületeknek. 

Ha a fertőzés az idegrendszert érinti

Ha az idegrendszeri tüneteket szeretnénk enyhíteni, akkor a KOROLEN csepp lehet a megfelelő választás. Ennél a cseppnél is a 3 hét szedést kövesse 1 hét szünet!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Vissza a főoldalra

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása