Nagy segítség a bajban: GREPOFIT

grapefruit_1.jpgHa immunerősítés, ősz és tél, akkor: GREPOFIT! Nálunk már olyan sok esetben bizonyította a hatékonyságát, hogy véleményem szerint nagyon is megérdemel egy cikket.

Kevés olyan termék van az étrend-kiegészítők kínálatában, ami néhány napon belül tökéletesen fertőtleníti a baktériumok, vírusok vagy akár gombák által megtámadott szervezetet. A Grepofit kapszula nekem első pillantásra szimpatikus volt, mind a külcsínt, mind a hatóanyagokat illetően. Igazán azonban akkor győződtem meg a hatékonyságáról, amikor láttam, hogy több, HPV-ben szenvedő vendégem nagyjából fél év alatt teljesen meggyógyult. Röviden mesélek erről.

A húszas éveik elején járó fiatal hölgy vendégeim kerestek meg azzal, hogy kb. 1,5 éve kínlódnak a HPV fertőzéssel, és a nőgyógyászuk által felírt szerek közül eddig egyik sem segített, tehetetlenek, ám szeretnének meggyógyulni. (Halkan jegyzem meg, hogy tizenéves korukban mindannyian megkapták a HPV elleni védőoltásokat. Tudjuk azonban, hogy a vírusnak annyiféle fajtája van, hogy az oltás nem tud mindegyik ellen védettséget biztosítani.) Egyből a Grepofitot ajánlottam, mivel ez egy valóban erős és komplex hatóanyagú szer. A benne található grapfruitmag főleg a gombás fertőzések esetén teszi a dolgát, az echinacea a vírusokkal veszi fel a harcot, a szudáni hibiszkusz kiváló antioxidáns, a zsálya pedig szuper fertőtlenítő. Az adagolását a következőképpen javasoltam: 3-4 napig napi 3x2 kapszula, majd 3 napig 3x1, majd 2x1 kapszula. A Grepofit mellett az emésztőrendszer tisztítására, tehermentesítésére az útifű maghéjat javasoltam, illetve felhívtam a figyelmet, hogy legalább a kúra ideje alatt kerüljék az állati eredetű tejtermékek fogyasztását, különös tekintettel a tejre, tejszínre, tejfölre. A terápia kezdetétől számítva nagyjából fél év múlva minden vizsgálati eredményük negatív lett, ami azóta is így van!

grepofit_1.jpgA Grepofitot nagy szeretettel ajánlom még meghűléses betegségek megelőzésére, az immunrendszer általános erősítésére, de nőgyógyászati vagy emésztőrendszeri fertőzések, gyulladások enyhítésére is. Ugye, Nálad is mindig van otthon Grepofit?

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Vissza a főoldalra

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása