Kivételes hatóanyagok allergia ellen: Peralgin

pitypang_1.jpgÉvről évre nő az allergiások, de legalább is a valamire érzékenyek száma. Véleményem szerint ez főleg annak köszönhető, hogy nagyon eltávolodtunk a természettől, a természetes környezettől. Szerencsére azt is tapasztalom, hogy egyre többen egyre bátrabban nyitnak az egészséges életmód felé. 2018 nyarán lesz 6 éve, hogy megnyitottam a kis Gyógytékámat Balatonfüreden. Ez idő alatt azért akadt olyan érdekes szituáció is, amikor az anyuka arról panaszkodott, hogy az egészséges, természetes dolgok mennyire drágák. Amikor kikísértem az ajtóig, láttam, hogy a babakocsi tárolója tömve volt csipsszel, ami – lássuk be – nem a legegészségesebb nassolnivaló. Közben pedig ekcémás a család… Szóval, van még mit helyre tenni a fejekben, a hozzáállásban, a tudatosságban.

Egy korábbi cikkemben írtam már arról, hogy milyen lépések segíthetnek egyfajta életmódváltás elkezdésében, ha valamilyen allergia gyötör. Adtam javaslatot az étkezést illetően, bemutattam neked néhány gyógynövényt, amiket bátran fogyassz, de szót ejtettem a hozzáállásról is. Ha kíváncsi vagy erre a bejegyzésemre, akkor kattints IDE!

Most egy kivételes összetevőjű kapszulát mutatok be, az Energy cég Peralgin kapszuláját.

  • A Peralgin fő hatóanyaga a feketecsalán leveléből és magjának olajából származó kivonat. A hagyományos kínai orvoslás nagy becsben tartja ezt a növényt, mert magas antioxidáns tartalmú, jó gyulladáscsökkentő, bármilyen allergia esetén bátran bevethető.
  • A feketecsalánon kívül a Peralgin tartalmaz még kínai hernyógombát, ami serkenti a vérkeringést és felügyeli a légzőrendszerünk egészségét.
  • A magnezit jó görcsoldó, nyugtató, gyulladáscsökkentő.
  • A borágó olaj jól alkalmazható atípusos ekcéma, allergia, herpesz, akné kezelésében, erősíti az immunrendszert.
  • A szőlőmagkivonat kiváló antioxidáns, erősíti az érfalakat, segíti a vérkeringést.
  • A karakteres illatú macskagyökér erőteljesen nyugtatja az idegrendszert, különösen ajánlott idegi eredetű kimerültség esetén, jó fájdalomcsillapító, görcsoldó.

A Peralgin tehát erősíti az immunrendszert, hozzájárul az allergiás reakciók mérsékléséhez, csökkentheti az asztmás köhögési rohamot, jól alkalmazható szénanátha, nyálkahártya‑viszketés, bőrpír esetén. Ezen problémákon túl alkalmazását javaslom migrénes fejfájás, illetve változókori hőhullámok természetes kezelésére is.

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása