Az elcsendesülés kulcsa: SPIRON

spiron.jpgEbben az írásomban arról szeretnék mesélni, hogyan segít nekem a SPIRON a hétköznapokban.

A legutóbbi egyik nagyon pozitív tapasztalatom akkor volt, amikor lezajlott az első Energy tanácsadó alapképzés nálunk, a balatonfüredi klubban. Hiába a többéves természetgyógyászati és pedagógiai tapasztalat, bevallom hősiesen, hogy izgultam. A visszajelzések alapján nagyon jól sikerült mindegyik találkozás, amikre lelkiismeretesen készültem.

Én olyan típusú személyiség vagyok, aki nagyon nagy átéléssel, odafigyeléssel, szívvel-lélekkel tud benne lenni a szituációkban. Mindezeknek köszönhetően időnként előfordul, hogy még este is annyira bennem él az aznapi történés élménye, hogy nem könnyen jön álom a szememre. Így történt ez az alapképzés négy napján is. Belső sugallatra hallgatva elővettem a SPIRON-t, fújtam belőle a levegőbe és belső csoda történt. Egyrészt elvarázsolt a kellemesen harmonikus, tiszta illata, másrészt szinte azonnal éreztem a belső elcsendesülés első rezdüléseit. Hatására könnyen lecsendesedtek a gondolataim és az érzéseim, nem jelentett problémát az elalvás.

A természetes illóolajokat és bioinformációkat tartalmazó SPIRON összetételét úgy komponálták meg, hogy nyugodt légkört képes teremteni például tárgyaló-, vagy osztályteremben. A kellemes illatok pozitív hatással vannak a családias, békés hangulat megteremtésére. Több pedagógus vásárlónk is mesélte, hogy az óvodában, iskolában a napi rutin része a SPIRON használata, amit a gyerekek is imádnak. Nemcsak a kiszámítható rutin miatt, hanem az illatát is kedvelik. A pedagógusok pedig leginkább a nyugtató, fertőtlenítő hatását tapasztalják meg pozitívan.

A SPIRON eredményesen alkalmazható még fejfájás, depresszió, ideggyengeség, idegkimerültség esetén, megnyugtatja a szívet.

Véleményem szerint az őszi-téli időszakban ez a kis spray nem hiányozhat egyetlen Energys otthonból sem, hiszen erősíti az immunrendszert, fertőtleníti a levegőt (megfázás, influenza esetén kiváló), tisztítja a légutakat.

Ahogy fentebb írtam, a nyugodt elme és az egészséges alvás egyik titka nálam a SPIRON. Tapasztald meg te is!

Ha felkeltette az érdeklődésed ez a kis csoda spray, akkor gyere el a Biotitok Gyógytékába, és szerezd be nálunk!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Vissza a főoldalra

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása