Mit tegyünk az egészséges immunrendszerért?

immunrdsz.jpgA testünk nagyon bölcs: pontosan tudja, hova összpontosítsa a saját erőit. Ha van tartalékunk, akkor az öngyógyító rendszereink szépen működésbe lépnek. Ha van elegendő fizikai és lelki erőnk, akkor a szinte bármivel szemben ellenállók tudunk lenni.  Mik azok, amikkel támogatni tudjuk a szervezetünket? Olvass tovább!

Oda kell figyelnünk, hogy mind testileg, mind szellemileg harmóniában legyünk önmagunkkal. A fizikai testünk nagyon meghálálja a rendszeres mozgást (a szabadban, friss levegőn végzett mozgás különösen ajánlott), a nyújtást, az egészséges, változatos és kiegyensúlyozott étkezést, a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztást; a lelkünket megörvendeztetjük, ha figyelünk a munka és a pihenés közti egyensúlyra. Mindennap kell szakítani legalább per percet a lelkünk gyönyörködtetésére: zene, tánc, alkotás, merengés, relaxáció, bármi szóba jöhet, ami valóban kikapcsol, feltölt.

Az őszi-téli meghűléses időszakban különösen kell támogatni a szervezetünket. Ebben nagy segítségünkre lehetnek a természetes gyógymódok, gyógynövények hatóanyagai. Kakukkfű, hársfa, bodza, lándzsás útifű, bíbor kasvirág, grapefruit, ánizsmag – csak hogy néhány szuper fertőtlenítő, roboráló gyógynövényt említsek.

grapefruit.jpgAz Energy termékei közül kiemelem a Grepofit családot (kapszula, csepp, spray). Mindegyik Grepofit termék tartalmaz grapefruitmag-olajat (természetes vírusellenes, antibiotikus és gombaölő hatású), echinaceát (a vírusellenes hatású bíbor kasvirág az elsődleges védelmi vonalat erősíti), szudáni hibiszkuszt (kitűnő C-vitamin forrás, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatású), valamint gyulladáscsökkentő és összehúzó hatású zsályát (antibiotikus hatással is bír).

A C-vitamin nélkülözhetetlen vitamin az év szinte minden szakában, különösen ősszel és télen. A Flavocel tabletta szudáni hibiszkuszból kivont természetes C-vitamint tartalmaz, így érvényesül gyulladáscsillapító és antioxidáns hatása. A tablettában található bioflavonoidok segítik a szív és az érrendszer egészséges működését, az illóolajai pedig erősítik a tüdőt, a hörgőket, a légutakat.

A nagyon sokak által kedvelt Vironal csepp jelentősen megnöveli a szervezetünk védelmi erejét, így könnyebben, hatékonyabban tudunk megküzdeni a különféle kórokozókkal, legyen szó vírusokról, baktériumokról, gombákról. A segítségével megelőzhető, illetve lerövidíthető a fertőző, gyulladásos betegségek lefolyása: tüdőgyulladás, influenza, arc-, homlok- és orrüreggyulladás, különböző vírusfertőzések. A Vironal erősíti a nyirokrendszert és az emésztőrendszer működését is.

Az Energy említett termékeit keresd nálam, a balatonfüredi Biotitok Gyógytékában!

További, testet-lelket segítő természetes ötletekért iratkozz fel a Biotitok Gyógytéka hírlevelére:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Kövess a Facebookon is: Gólyahír - egészséges baba-mama

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Természetes egészség

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása