A hólyaghurut kezelésének 3+1 természetes módja

brooke-lark-182428-unsplash.jpgAz elmúlt években rengetegen kértek tőlem javaslatot a hólyaghurut természetes kezelésére. Sokaknak visszatérő problémát jelent, és gyakran az antibiotikum kúrák sem segítenek hosszú távon. Itt is, mint minden más betegség esetén, nem az a cél, hogy a tüneteket elnyomjuk – mintha nem is lennének –, hanem a probléma gyökerét kell megtalálni és kezelni. Fertőtlenítés, a szervezet „átmosása”, gyulladáscsökkentés, immunerősítés – ezek a kulcsszavak. Ha valaki (egészség)tudatosabb, bevállalósabb, akkor a hólyaghurut lelki okának felgöngyölítése sem árt, sőt! Természetgyógyászként meg vagyok arról győződve, hogy a test, a lélek és a szellem kéz a kézben jár, tehát ha foglalkozunk az egyikkel, akkor a másikra is érdemes legalább annyira odafigyelni.

Lássunk néhány természetes módszert a hólyaghurut kezelésére:

     1) Antioxidáns tőzegáfonya

Egy korábbi cikkemben írtam már erről a természetes antibiotikumról. Azon túl, hogy csudamód fertőtleníti a szervezetet, többféle ásványi anyag és C-vitamin is található benne.

    2) Sós ülőfürdő

1 kg tiszta konyhasót tegyél egy kád vízhez. A víz hőmérséklete 37-38 °C-os legyen. Ebben a vízben fürdőzz 20-25 percig, de közben ne hagyd, hogy a víz kihűljön.
Magas vérnyomás esetén 5 perc legyen a fürdőzés időtartama!

     3) Gyógynövényes ülőfürdő

A legjobb gyógynövények erre a célra:

  • kamilla
  • orvosi zsálya
  • cickafarkfű
  • levendulavirág
  • kakukkfű
  • ánizs
  • édeskömény
  • mezei zsurló

Egyik-másik gyógynövényből vagy akár a keverékükből tegyél 5–10 evőkanálnyi teafüvet 1,5 liter vízhez, főzd össze őket, szűrd le a teát, majd öntsd hozzá egy kád vízhez. Az ülőfürdőzés során arra figyelj, hogy a víz mindig kellően meleg legyen! 

     +1) Renol bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

renol.png8 évvel ezelőtt ismerkedtem meg az Energy termékekkel, köztük a Renollal is. Ez a gyógynövénycsepp nagyon holisztikusan kezeli a Víz elemhez tartozó szerveket, azaz a vesét, a húgyhólyagot és az ízületeket is. Holisztikusan, azaz nemcsak a testi szinten fejti ki a gyógyító hatását, hanem a lélek szintjén is elindítja a változásokat. Lélek szinten a veséhez tartoznak a következők: párkapcsolat, biztonságérzet.

Mivel az Energy Pentagram készítményei (Renol, Regalen, Korolen, Gynex, Vironal) képesek a test-lélek-szellem finomhangolására, ezért a kúrát érdemes terapeutával egyeztetni. Ebben örömmel segítek Neked is!

Ha a tüneteid időről időre visszatérnek, 3-5 napnál tovább fennállnak, akkor komplexebb terápiára van szükséged, és akár az orvosi vizsgálat sem árt.

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása