Éld az életed Louise L. Hay tanácsai mentén!

louisehay.jpgMióta megismerkedtem Louise L. Hay élettörténetével és könyveivel, hiszem és tudom, hogy nincs lehetetlen. A műveiben előfordulnak visszatérő megerősítő gondolatok, amik inkább egy másfajta szemléletmódot adnak, mint amit eddig megszokhattunk. Tulajdonképpen nem nagy dolgok ezek, mégis nagy változásokat idézhetünk elő az életünkben, ha figyelünk rájuk. Ismerj meg közülük néhányat Te is!

- Egyszerűség: Igyekezz ne túlbonyolítani a dolgokat! Ehelyett koncentrálj inkább az apró, egyszerű és megvalósítható lépésekre!

- Optimizmus: Minden helyzetben keresd a megoldást, ahelyett, hogy a problémákra fókuszálnál!  Véleményem szerint a pohár mindig félig tele van.

- Türelem: Nem érdemes siettetni a dolgokat. Mindig minden éppen a lehető legmegfelelőbb pillanatban történik. A türelmetlen szorongás helyett merülj el a jelenben, tudatosan éld meg a pillanatokat!

- Hit és bizalom: Bízol az Életben? Nem? Akkor gyakorold! Igyekezz meglátni minden történésben a tanulás és a fejlődés lehetőségét!

- Szolgálat: Biztosan akad a környezetben olyan személy, aki valamilyen módon segítségre, bátorításra szorul. Ízleld meg a segítés csodálatos, felemelő érzését!

- Cselekvés: Légy bátor! Ne rettenj meg a kihívásoktól, hanem tekints rájuk úgy, mint megoldandó helyzetekre! Cselekedj, ha itt az ideje!

- Vonzás: Ha figyelsz a lelked harmóniájára, akkor tudod magadban igazán fejleszteni a vonzás képességét is. Koncentrálj arra, amit szeretnél, és bevonzod azt, amire leginkább szükséged van. (Halkan jegyzem meg, nem biztos, hogy olyan formában, ahogyan azt te előzetesen elképzelted. Az Élet időnként tréfás kedvében van. Abban azonban biztos vagyok, hogy olyan formában érkezik meg hozzád minden és mindenki, ahogy az minden érintettnek a leginkább jó és megfelelő.)

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása