Lelki méregtelenítés - Nézz a tükörbe!

arcmas.jpgTudatosodott már benned, hogy nap mint nap mennyi mindenen aggódsz, rágódsz? Észrevetted már, hogy ez mennyi energiát elvesz a testtől és lélektől? Mi, emberek nagyon gyakran vagy a múltbeli történéseken agyalunk, vagy éppen aggódunk a jövő miatt. Ha benned is élnek olyan emlékek, sérelmek, fájdalmak egy-egy emberhez kötődően, melyektől szeretnél megszabadulni, akkor mindenképpen olvass tovább! Mutatok neked egy olyan technikát, aminek a segítségével el tudod engedni azokat az embereket (és velük együtt a fájdalmakat is) az életedből, akik már nem segítenek téged az utadon.

 

Mit tegyél?

Ülj le a tükör elé. Hunyd be a szemed, és vegyél pár mély lélegzetet. Gondolj arra a sok emberre, aki bántott az életedben. Hadd vonuljanak át benned gondolatban. Most nyisd ki a szemed, és kezdj el beszélni az egyikükhöz. Mondj valami ilyesmit: „Mélyen megbántottál. Én azonban nem vagyok hajlandó tovább megrekedni a múltban. Megbocsátok neked, és szabadon engedlek.” Vegyél egy újabb mély lélegzetet, és mondd: „Szabad vagy, és én is szabad vagyok.”
Figyeld meg, mit érzel. Érezhetsz ellenállást, de úgy is érezheted, hogy megtisztultál. Ha ellenállást érzel, csak lélegezz és mondd: „Minden ellenállást elengedek.” (Forrás: Louise L. Hay: Éld jól az életed most!)

További, testet-lelket segítő természetes ötletekért iratkozz fel a hírlevelünkre:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Természetes egészség

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása