Ne akard, hagyd!

hagyd.jpgEljöhet az életedben egy olyan pont, ahol már nem tudod agyból megoldani a kialakult helyzetet. Ilyenkor bárhogy is erőlködsz, nem fog menni, mert túlságosan akarod a megoldást. Nehéz föladni az akarásunkat, hiszen olyankor nem mi irányítjuk a történéseket. Azt szoktam ilyen helyzetekben mondani, hogy „Add föl az Égieknek!” Az Élet/Sors (véleményem szerint nevezhetjük bárminek) sokkal bölcsebben tudja, hogy valójában mire van szükségünk ahhoz, hogy a lelkünk a maga fejlődési útját járhassa.

A tapasztalások gyakran nem a legkellemesebb élmények, de tudd, hogy mindig minden érted történik! Ne akard a válaszokat, ne akard a történéseket, hanem hagyd megtörténni azt, aminek meg kell történnie! Közben pedig légy nyitott és figyelj! Figyelj a belső érzéseidre, rezdüléseidre! Deepak Chopra ezt így fogalmazza meg: „Ha elhagyod a kérdéseket, az élet a válaszok felé áramoltat”. Ehhez viszont fel kell adnod az egódat, az akarásodat. Ne akard, hanem hagyd, hogy az élet megtörténjen."

További, testet-lelket segítő tippekért, gondolatokért kattints IDE!

Olvasd el a hasonló témájú bejegyzésem:

10 tipp a belső békéért

Elengedő szeretet

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a zárt Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása