Születésnap: 2 éves a Biotitok Gyógytéka

The Hearts Tree,  Art Print of original watercolor painting, anniversary, valentine day, birthday, girly, mothers day, weddings on Etsy, $21.00

2012 júliusában nyitott meg a Biotitok Gyógytéka, így idén ebben a hónapban ünnepli második születésnapját. Egy kis visszatekintésre invitállak. Elmesélem, milyen érzésekkel, élményekkel gazdagodtam az elmúlt időszakban.

 

Igen, immár két éve igyekszem segíteni Balatonfüreden a hozzám fordulóknak. Emlékszem, két évvel ezelőtt milyen várakozással, izgalommal telve tervezgettük, alakítgattuk, szépítgettük a helyiségeket. Ez a két év gyorsan elröppent, és a héten azon kaptam magam, hogy szinte napról napra végiggondoltam az elmúlt időszak történéseit, tapasztalatait.

A mai rohanó, felgyorsult világban szükség van olyan helyekre, ahol egy kicsit megpihenhetünk, ahol nyugodt, meghitt légkörben tölthetjük az időnket. A Biotitok Gyógytékát egy ilyen helynek álmodtam meg. A sokféle információ között jó, ha valaki a segítségünkre siet, és a szakértelmével, tapasztalatával, figyelmességével, emberségességével támogatja, segíti a változás, változtatás folyamatát. Ha valamilyen tevékenységbe, ötletbe beleadjuk a személyiségünket, az hitelessé tud válni. Ezt fontosnak tartottam a Biotitok Gyógytéka létrehozásakor is.

Nagyon sok emberrel, sorssal találkoztam itt, Balatonfüreden is, és köszönöm a bizalmat, amivel eddig is többen megtiszteltek. Vallom, hiszem, hogy mindenki hordozhat számunkra valamiféle üzenetet, és nem véletlen, hogy éppen azokat az embereket sodorja az élet elénk, akikkel találkozunk.

A második év különösen gazdag volt eseményekben, hiszen a város több oktatási-nevelési intézményében tarthattam foglalkozásokat egészségnapokon, a balatonfüredi Életmód klubba is kaptam meghívásokat, melyekre örömmel mondtam igent. Az év eleje óta a baba-mama klubban is több ízben találkozhattak velem az érdeklődők. Márciusban a Védőnői Szolgálat részvételével a balatonfüredi önkormányzat szülésre felkészítő előadássorozatot szervezett a várandósok részére, melynek keretén belül arról tarthattam előadást, hogyan lehet segíteni a születést-szülést a gyógynövények alkalmazásával.

Szintén márciusban a Biotitok Gyógytéka kiállítóként részt vett Egerben a határainkon is átívelő Fiatal Vállalkozók Szakkiállításán, a Junior Expón. Itt újabb tapasztalatokra tettem szert, és szép ismeretségek köttettek. Új lehetőségeket is hozott magával ez a rendezvény.

2014 tavaszán előrukkoltam a saját receptúráim alapján összeállított Illatos füvek teakeverékekkel, s immár ötféle teakeverék közül lehet válogatni. Külön öröm számomra, hogy a teáim már Budapesten is beszerezhetők. Az elmúlt évek terápiás tapasztalatai, visszajelzései nagyban segítettek a teakeverékek megalkotásában. Bízom benne, hogy a jövőben még hosszú ideig tudok kinek így, kinek úgy a segítségére lenni.

A Biotitok Gyógytéka nem csak egy bolt, annál több. Egy hely, ahol szakértő tanácsadással, odafigyeléssel és kitűnő minőségű portékakínálattal várok, fogadok mindenkit. Ha már Ön is járt nálam, és megtapasztalta ezt, örülök és köszönöm!

Bízom benne, hogy akik betérnek hozzám, valóban elégedetten, picit tudatosabban, picit feltöltődve lépnek vissza az utca forgatagába.

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása