A bennünk élő tűz

korolen.jpgA KOROLEN bioinformációs csepp kiemelten támogatja a vérképzést, segít megelőzni a szív‑ és érrendszeri betegségeket, az érelmeszesedést, a szívinfarktust és az agyér-betegségek kialakulását. Az érfalak erősítésén túl segíti az aranyér gyógyulását is.

A KOROLEN hozzájárul a vérnyomás normalizálásához. Ez utóbbival kapcsolatban sok pozitív visszajelzés érkezett a klubba, ezek közül kiemelek egyet. Az egyik klubtagunk már néhány éve rendszeresen vérnyomáscsökkentőt szedett. Mivel az Energy más termékeivel már volt pozitív tapasztalata, így bátran kezdte el szedni a KOROLEN-t, bízva abban, hogy idővel talán elhagyhatja a gyógyszert. Nagyjából 1‑1,5 üveg csepp elfogyasztása után már nem is kellett szednie a tablettát, mert a vérnyomása szépen beállt arra az értékre, ami neki megfelelő volt. Ez már évekkel ezelőtt történt, és azóta is a KOROLEN a „hivatalos” vérnyomáscsökkentője.

Ez a gyógynövény csepp jótékonyan hat a stresszre, az idegességre, a fáradtságra, a szorongásra, a túlterheltség okozta feszültségre, alvászavarokra.

A lélek és az érzelmek területén a szív és a vékonybél problémái a következő tüneteket produkálhatják: lelki nyugtalanság, érzelmi labilitás, eltúlzott érzelmi reakciók, barátkozási nehézségek, depresszió, alvászavar, emlékezetzavar, feledékenység, a melegtől való idegenkedés. Ezek az érzések és hangulatok negatív irányba tolhatják el a szív és a vékonybél működését. A KOROLEN ezekben az esetekben használható a harmonizálás elérésére.

 

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Vissza a főoldalra

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.