A GREPOFIT SPRAY szuper mellékhatása

grepofirspray.jpg9. éve használom és ajánlom a természetgyógyász konzultációim során az Energy termékeket. Nehéz egy-egy terméket kiemelni a sok közül, de az őszi-téli időszakban – véleményem szerint – a GREPOFIT termékcsalád viszi a pálmát. Mivel a GREPOFIT SPRAY már egyéves kortól alkalmazható, így kisgyerekek részére különösen szeretem ezt ajánlani. Torokfertőtlenítés, torokfájás, köhögés – ezen problémákat szépen és gyorsan kezeli.

Legutóbbi tapasztalatként egy 19 hónapos kislány anyukája mesélte, hogy a kislány imádja a GREPOFIT SPRAY ízét, nem berzenkedik a befújástól. Néhány napos alkalmazás után a kislánynak nemcsak a torka gyógyult meg, hanem az ismeretlen eredetű gyulladásos bőrpirossága is megszűnt. Hozzátette az anyuka, hogy a piros kiütésekkel a bőrgyógyász semmit sem tudott kezdeni. Most már ők is esküsznek a GREPOFIT SPRAY-re, és bátran ajánlják másoknak is!

A terméket beszerezheted nálunk, a Biotitok Gyógytékában (Balatonfüred, Kossuth u. 19.).

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Vissza a főoldalra

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása