Egészséges frissítőt szeretnél? Igyál zöld teát!

jia-ye-watzotvrffs-unsplash.jpgKülönösen nyáron nagyon kedvelem a zöld teát, mert valóban érzem, ahogy harmonizálja a szervezetem működését. A zöld tea hűsítő energetikai tulajdonságú ital, ezért én a téli időszakban nem is szoktam javasolni a fogyasztását. Ha megtanuljuk figyelni a testünk jelzéseit, és hallgatunk is ezekre, akkor egy idő után észrevesszük majd, hogy a testünk milyen bölcsen kívánja azt, amire éppen szüksége van.

De térjünk vissza a zöld teára! Amikor megiszom a reggeli adagomat, felfrissülök, energikusabb leszek, és érzem, hogy az emésztésemnek is jót tesz. Ez utóbbi sem csoda, hiszen a zöld teában található hatóanyagok segítik a gyomor, a máj, a belek működését. Azt sem árt tudni a zöld teáról, hogy azok körében, akik rendszeresen fogyasztják, lassítja a daganatos sejtek szaporodását; a zöld tea ráadásul kiváló antioxidáns, azaz megköti a sejtjeinket károsító szabad gyököket.

A zöld teák királyáról, a matcha teáról pedig ITT olvashatsz.

Ha minőségi zöld teát keresel, akkor gyere el a Biotitok Gyógytékába, és szerezd be nálunk!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Vissza a főoldalra

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása