Matcha, az energiabomba

matcha_energy.jpgAmikor a párom arról panaszkodott, hogy gyakran erőtlennek, fáradtnak, feszültnek érzi magát, és szeretné kipróbálni a matcha teát, repesett a szívem. Mivel az üzletünkben éppen volt is készleten matcha por, így hamar el tudta kezdeni a „kúrát”.

Minden áldott nap lelkesen elkevert egy csapott teáskanálnyi port egy jó pohár vízben és megitta. A por forma azért is jobb, mert sokkal koncentráltabb, mint a teafű. Éppen emiatt egy adag matcha tea hatóanyag mennyisége megfelel 10 csésze hagyományos zöld teának.

Nem is kellett sokáig várnunk a hatásra, mert nagyjából 3-4 nap múlva mondta, hogy úgy érzi, elindult valami változás. Fokozatosan frissebbnek, energikusabbnak, nyugodtabbnak érezte magát. Nem véletlen, mert a matcha a zöld teák királya, a leghatékonyabb zöld tea.

Tudtad? A matcha tea glikémiás indexe nulla, hatékonyan csökkentheti a vércukorszintet, illetve bátran beleilleszthető bármilyen diétás étrendbe is.

Tippem: Ha nem szeretnél zöld levet inni, keverd bele kásába, joghurtba, kefirbe, turmixba.

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Vissza a főoldalra

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.