Tavasszal is erőt ad a cékla

cekla_1.jpgHa mostanság, a tél vége felé, a tavaszhoz egyre inkább közeledve úgy érzed, hogy több energiára lenne szükséged, a cékla kitűnő választás lehet.

Az erőteljes, jellegzetes ízű a cékla nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatóanyagokat, de emellett hatékony baktérium- és vírusölő, daganatellenes és gyulladáscsökkentő anyagokat is tartalmaz. Nagyon gazdag különféle ásványi anyagokban, többek között vasban, káliumban, magnéziumban, foszforban, szilíciumban. Ez utóbbi anyag üdítően hat a kötőszövetek, a haj és a köröm egészséges állapotára.

A céklában található B9-vitamin, vagyis a folsav segíti a szövetek megújulását, szerepe van többféle hormon létrehozásában. Várandós kismamáknak különösen ajánlom a cékla fogyasztása, mert segíti a magzati sejtek osztódását, támogatja a magzat növekedését, segíti a magzat idegrendszerének fejlődését. Folsav- és vastartalmának köszönhetően szépen támogatja a vörösvértestek termelődését.

Az eddigieken túl a cékla az emésztésnek is jót tesz: serkenti a gyomornedvek kiválasztódását, segít megszüntetni a székrekedést.

Elárulom, hogy én időnként szeretem a céklakúrát. Mindig üdítően hat rám, már 1-2 adag elfogyasztása után erősebbnek, fittebbnek érzem magam.

A 100% tisztaságú organikus cékla port szerezd be nálunk, a Biotitok Gyógytékában!

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása