Rólam

Már tizenéves koromban észrevettem, hogy különös szeretettel, érdeklődéssel fordulok a természetes gyógymódok, főleg a gyógynövények felé. A lelkesedés és az elhivatottság érzése az évek múlásával egyre inkább erősödött, így az egyetemi éveim alatt megszereztem a fitoterapeuta természetgyógyász szakvégzettséget. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgabizottsága előtt jeles érdemjegyet szereztem a fitoterápia elméletéből és gyakorlatából egyaránt.

Lenyűgözött a gyógynövények egyedisége, szépsége és észrevettem, hogy minden egyes növény saját rezgéssel, energiával rendelkezik, amivel természetesen a terápia kiegészül. Eddigi életem során megadatott a lehetőség és szerezhettem tapasztalatot mind az oktatás, mind a gyógynövény-terápia területén. Gyógynövényszakértőként a korábbi években sok-sok tapasztalatot szereztem, ám igyekszem a tudásomat folyamatosan csiszolni, gyarapítani. Mind a két szakmában nagyon előtérbe kerül az emberek személyisége, egészségi állapota, a tapasztalatok egymással történő megosztása, így fontosnak tartom a lelket, a másikra való odafigyelést, illetve, hogy az emberek egyre tudatosabban legyenek jelen a saját életükben. A gyógynövény-terápiás tanácsadáson túl cikkeket is írok az egészséges életvitelről, a betegség-megelőzés lehetőségeiről, a természetes gyógymódokról. Remélem és bízom benne, hogy ezeken a módokon egyre több embert sikerül megszólítanom, „megérintenem”.

A gyógynövények elkötelezett híveként azt vallom, hogy az emberre test-lélek-szellem egységeként, azaz holisztikusan kell tekinteni. Nem elég csupán a testi tüneteket kezelni. Ha a lélek beteg marad, a tünetek ismét felüthetik a fejüket, hiszen a test a lélek színpada. A hosszú távú eredmény érdekében tehát célszerű a színfalak mögé is bekukkantani. A holisztikus állapotfelmérés/tanácsadás során a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint segítek megfejteni, hogy az egyes betegségek milyen egyéni üzenetet hordoznak a beteg számára, illetve segítek meghatározni a szükséges terápiát is.

A természet páratlan kincsestárában szinte minden problémára meglelhetjük a gyógyírt, legyen szó emésztőrendszeri problémáról, nőgyógyászati gyulladásról, meghűlésről és még sorolhatnám. Gyógynövény-terápia esetén fontos a türelem, hiszen szelíd gyógymódról van szó, emiatt a terápia hosszabb időt vehet igénybe. Mit kínálnak a gyógyító növények a türelemért és a kitartásért cserében? Jobb közérzetet, életerőt és tiszta szervezetet, a hatóanyagokhoz való hozzászokás, illetve függőség kialakulása nélkül.

Nem vagy egyedül, segítek!

Személyesen megtalálsz Balatonfüreden, a Biotitok Gyógytéka nevű üzletemben (Kossuth u. 19.).

Egyéb elérhetőségeim:

energy_0076.jpgTelefon: 06-20/595-3062

Levél: info[kukac]biotitok.hu

Honlap: www.biotitok.hu

Facebook: Biotitok Gyógytéka

Blog: Természetes egészség

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

 Vissza a főoldalra

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása