Megújult a honlapom, a jövőben ott találkozhatunk!
Megújult a honlapom, a jövőben ott találkozhatunk!

Kedves Olvasóm!

Köszönöm, hogy most olvasod ezeket a sorokat! Erre az oldalra nem kerülnek ki újabb cikkek, a jövőben a honlapom Blog menüpontjában olvashatod az írásaimat. Kérlek, hogy látogasd meg a honlapomat: https://biotitok.hu

Szeretettel várlak az új felületemen!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

A bennünk élő tűz
A bennünk élő tűz

korolen.jpgA KOROLEN bioinformációs csepp kiemelten támogatja a vérképzést, segít megelőzni a szív‑ és érrendszeri betegségeket, az érelmeszesedést, a szívinfarktust és az agyér-betegségek kialakulását . Az érfalak erősítésén túl segíti az aranyér gyógyulását is.

A KOROLEN hozzájárul a vérnyomás normalizálásához. Ez utóbbival kapcsolatban sok pozitív visszajelzés érkezett a klubba, ezek közül kiemelek egyet. Az egyik klubtagunk már néhány éve ...

A GREPOFIT SPRAY szuper mellékhatása
A GREPOFIT SPRAY szuper mellékhatása

grepofirspray.jpg9. éve használom és ajánlom a természetgyógyász konzultációim során az Energy termékeket. Nehéz egy-egy terméket kiemelni a sok közül, de az őszi-téli időszakban – véleményem szerint – a GREPOFIT termékcsalád viszi a pálmát. Mivel a GREPOFIT SPRAY már egyéves kortól alkalmazható , így kisgyerekek részére különösen szeretem ezt ajánlani. Torokfertőtlenítés, torokfájás, köhögés – ezen problémákat szépen és gyorsan kezeli.

Legutóbbi ...

Az elcsendesülés kulcsa: SPIRON
Az elcsendesülés kulcsa: SPIRON

spiron.jpgEbben az írásomban arról szeretnék mesélni, hogyan segít nekem a SPIRON a hétköznapokban.

A legutóbbi egyik nagyon pozitív tapasztalatom akkor volt, amikor lezajlott az első Energy tanácsadó alapképzés nálunk, a balatonfüredi klubban. Hiába a többéves természetgyógyászati és pedagógiai tapasztalat, bevallom hősiesen, hogy izgultam. A visszajelzések alapján nagyon jól sikerült mindegyik találkozás, amikre lelkiismeretesen készültem.

Én olyan típusú ...

Egészséges frissítőt szeretnél? Igyál zöld teát!
Egészséges frissítőt szeretnél? Igyál zöld teát!

jia-ye-watzotvrffs-unsplash.jpgKülönösen nyáron nagyon kedvelem a zöld teát, mert valóban érzem, ahogy harmonizálja a szervezetem működését. A zöld tea hűsítő energetikai tulajdonságú ital, ezért én a téli időszakban nem is szoktam javasolni a fogyasztását. Ha megtanuljuk figyelni a testünk jelzéseit, és hallgatunk is ezekre, akkor egy idő után észrevesszük majd, hogy a testünk milyen bölcsen kívánja azt, amire éppen szüksége van.

De térjünk vissza a zöld teára! Amikor megiszom ...

Az emésztőrendszer egészsége
Az emésztőrendszer egészsége

travis-yewell-xxjciiqaj-y-unsplash.jpgDr. Gulyás Gertrúd nevével korábban már találkozhattak a Vitae magazin olvasói. A háziorvosként és ENERGY szaktanácsadóként is praktizáló doktornő rövid, de annál átfogóbb előadást tartott az idei szakmai konferencián, melynek témája a gyógyító táplálkozás volt.

Gulyás doktornő tíz éve alkalmazza az ENERGY termékeit. Szakmai életútja alatt megtapasztalta azt, hogy orvosként van egy pont, ahonnan nem lehet továbblépni a probléma megoldásában, mert ...

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása