A mágnes gyógyító ereje

earthpolarity.jpgA Föld mágneses ereje mindenki előtt ismert, sokan meg is figyelik az élőlényekre gyakorolt hatását. A Földet tekinthetjük egy óriási mágnesnek, melynek a két pólusa, az Északi- és a Déli-sark között mozog a mágneses energia. Az idő múlásával a pólusok többször is helyet cseréltek, s a Föld mágneses ereje minden alkalommal csökkent. Egyes emberek részben éppen a mágneses mező gyengülésével magyarázzák számos betegség megjelenését, terjedését. A mai „túlcivilizált” világ pedig tele van vasbetonból és acélból készült épületekkel, melyek gátolják a mágneses energia terjedését.

A mozgáshiány, a nem megfelelő táplálkozás, a stressz, a sok-sok káros környezeti hatás (melyekért mi, emberek vagyunk a felelősek), illetve a Föld mágneses erejének a lecsökkenése mind negatív hatással van a szervezetünkre. Ennek következtében jelentkezik a sejtszintű energiahiány, a vitalitás csökkenése, ami pedig különféle betegségekhez vezethet.

A mágnes gyógyító erejét már az ősi kultúrákban is alkalmazták a szépség és egészség érdekében. Ma sincs ez másképp. A Magneter mágnesrezonanciás terápia során a szervezet egészséges rezgéstartományaival dolgozunk, azaz a kibillent egyensúly visszaállítása és az öngyógyító rendszerek aktivizálása a cél. Stressz hatására a szervezet kibillen az egyensúlyi helyzetéből, amire hamar reagál a vegetatív idegrendszer, a hormonrendszer, a nyálkahártyák begyulladnak, s egy idő után már képtelen az alkalmazkodáshoz, kialakulnak a betegségek. Fejfájás? Hormonális, esetleg menstruációs probléma? Allergia? Ízületi fájdalmak? Cukorbetegség? Enerváltság, fáradékonyság? Ezek mind a felborult egyensúlyi állapot jelzései. A mágnesrezonancia egészséges rezgéstartományaival történő kezeléssel, a test vitalizálásával beindíthatjuk a szervezet regenerációs folyamatait. Így a szervezet képes ismét egyensúlyba kerülni és működtetni az öngyógyító rendszereit.

magneterlogo.jpgA mágnesterápia főbb alkalmazási területei (a teljesség igénye nélkül):

 • betegségmegelőzés, stresszcsökkentés
 • immunerősítés (daganatos betegségek esetén is!)
 • allergiák, parlagfű allergia is
 • hormonális, akár menstruációs problémák, pajzsmirigy problémák
 • gyulladáscsökkentés (általános, de férfiaknál akár prosztatagyulladás esetén is)
 • ízületi fájdalom, gyulladás csökkentése
 • porckorongsérv
 • az izomfeszülések megszüntetése
 • alvászavarok
 • cukorbetegség
 • emésztőrendszeri problémák, pl. székrekedés, Candida gombásodás, bélférgek, élősködők, Chron-betegség
 • érelmeszesedés, érszűkület
 • migrén, fejfájás
 • energiahiány, fáradékonyság, rossz hangulat
 • dohányzásról leszokás segítése

Saját tapasztalatomat is szeretném itt megosztani. Az elmúlt napok elég feszültek voltak, úgy éreztem, bármelyik pillanatban robbanhatok. Egyik reggel kipróbáltam a stresszcsökkentő, idegrendszert simogató kezelést, és szó szerint éreztem, ahogy kioldódott belőlem a feszültség. Nálam ez néhány könnycsepp kíséretében történt. A vállizmaim ellazultak, újra éreztem magamban az erőt, a belső nyugalmat. Nem túlzok, ha azt írom, olyan, mintha kicseréltek volna a kezelés végére.

A Biotitok Gyógytékában személyre szabott kezelési programmal tudjuk segíteni a Te regenerálódási folyamataidat is.A Magneter mágnesrezonanciás terápia nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést, de hatékonyan kiegészítheti.

Tegyél az EGÉSZ-ségedért, és beszéljük meg máris a kezelésed időpontját: 20/595-3062, vagy személyesen az üzletben!

Ha kíváncsi vagy további, testet-lelket segítő ötletekre, kattints IDE!

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása