Természetes bőrápolás babamódra 2.

babaarckenegetese.jpgA bőrünk egészségét segíthetjük belsőleg és külsőleg is. Az egyensúly itt is - mint az élet minden területén - nagyon lényeges. Egy korábbi bejegyzésben olvashattál a belsőleg történő bőrápolásról. Most a külső bőrápoláshoz adok természetes ötletet, megoldást.

Bőrápolás külsőleg

A fürdővíz könnyen kiszáríthatja az érzékeny bababőrt, ezért érdemes bekenni természetes, vegyszermentes bőrápolóval. Én erre a célra szívből tudom ajánlani a sheavajat, ami nem tartalmaz sem kémiai vegyszereket, sem tartósítószert, viszont gazdag A-, E- és F-vitaminban.

A sheavaj bőrnyugtató hatású, védi a bőrt a kiszáradástól, az ekcémás bőrt is nyugtatja, gyengéden ápolja, nem irritáló, gyengéden és gyulladásmentesen ápolja a bőrt, védi a bőrt az időjárás viszontagságai ellen, napozáskor is használható, mert az ember számára káros UV-sugarakat is képes valamelyest megszűrni, csecsemők bőrét is ápolhatjuk vele, mert segít megelőzni az irritációkat. Érdekelnek további természetes tippek, ötletek, tanácsok

A sheavaj a gyermekeknek is tökéletes választás, ha a természetes ápoltságot, szépséget fontosnak tartod.

Tippem: csak vékony rétegben kell felkenni a bőrre, mert a shea vaj egy zsírosabb állagú krém. Ebben az esetben nem a mennyiség, hanem a minőség számít.

Kövess a Facebookon is baba-mama témában: Természetes egészség kismamáknak

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.