Kényeztesd a bőröd luffás szappannal!

szappan.jpgIdőnként jólesik egy kis bőrfrissítés, bőrfeszesítés. A bőr kíméletes ledörzsölése bármelyik évszakban szépíti a bőrünket, finoman segíti a méregtelenítést, így erősödik az immunrendszerünk is. A luffa szivacsos szappan a segítségünkre lehet ebben nap mint nap. A luffa egy kúszótök, a termése a cukkinire hasonlít. A szépségápolás során a megszárított rostjait használhatjuk, ami egy teljesen természetes bőrradír. 

Milyen esetekben ajánlott?

- Narancsbőr esetén, bőrfeszesítésre nagyon jó.

- Száraz bőrűeknél segíti a felső felpikkelyesedett réteg eltávolítását, így puhul a bőr.

- Pattanásra, mitesszerre hajlamos bőr esetén is jól bevethető, mert a rendszeres használatával megelőzhető a pórusok eltömődése. Aktív, gyulladt pattanás idején ne alkalmazd!

- A szőrtelenítés előtti napon dörzsöld át a szőrtelenítendő felületet, majd a szőrtelenítés után 2-3 naponta ismételd meg. Ezzel elkerülheted a szőrbenövést. Ha szükséges, a bőrödet fertőtlenítsd teafa vagy levendula illóolajjal. 

Ha sérült, érzékeny, gyulladt, rozaceás a bőröd, vagy kipirosodásra hajlamos, akkor nem ajánlom a luffa szivacs használatát. 

A természetes összetevőjű luffa szivacsos szappant szerezd be nálunk, a Biotitok Gyógytékában!

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.