Egy barátság története

joga.jpg2010-ben ismerkedtünk meg, aminek immár 8. éve. Úgy gondolom, ez elég hosszú idő ahhoz, hogy megpróbáljam röviden összefoglalni az együtt szerzett tapasztalatokat, élményeket. 

Nagyon örülök, hogy egy „véletlennek” köszönhetően egymásra találtunk. Bár, azzal is tisztában vagyok, hogy véletlenek nem léteznek, mindig minden és mindenki okkal lép az életünkbe. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy mi jól tudunk majd együttműködni hosszú távon is. Ezt főleg azért éreztem, mert ti, vagyis az Energy termékei nemcsak a fizikai testünket regeneráljátok, támogatjátok, hanem a lelkünket is. Előfordultak olyan esetek a munkám, az életem során, hogy éppen ezt a jó tulajdonságotokat igyekeztem kiaknázni.

pentagram_cseppek.pngVolt, hogy a jövőtől való félelmet kellett leküzdeni, ekkor a tüzes, életerős Korolen és a Spiron nagyon sokat segített; önbizalmat, belső erőt, megcsappant belső energiát szépen szítottunk többek között a Renollal, sok esetben kiegészítettük a Vitaflorinnal, Revitae-vel; férfiaknál a férfi energiákat mozgásba hoztuk a King-Kong cseppel vagy éppen a Tribulus terrestris (királydinnye) teával; nőknél a nőies energiák megmoccanását és megélését pedig a Gynexszel és a Cytovital krémmel segítettük. Természetesen még sorolhatnám a lehetőségeket és a sikereinket, de ezeket szerettem volna mindenképpen kiemelni.

A Pentagram krémjeidet a kezdetektől fogva nagyon szeretem, ám amióta a „szüleid” kifejlesztették a mindenféle isteni olajjal gazdagított bio arcápoló Renove termékcsaládodat is, azóta még nagyobb a ragaszkodásom. Mindig is szívügyem volt a kemikáliáktól mentes arc- és testápolás, most már ebben is a segítségemre vagytok!

Zárásul annyit szeretnék elmondani, hogy én nem találtam rajtatok kívül olyan termékcsaládot, ami holisztikusan támogatná a testet-lelket-szellemet. Pedig több vagyunk puszta anyagnál, testnél!

Bízom benne, hogy a jövőben is további szép, közös sikereket könyvelhetünk el!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása