Immunerősítés szoptatás alatt

breastfeeding.jpgMivel a címben megjelölt korszak (értsd: szoptatás) nálam most éppen aktuális egy ideje, megosztom veled az immunerősítő praktikáimat. Főleg a téli és a tavaszi hónapokban telt a várandósságom nagy része, s most, a szoptatás 6. hónapjában is telet írunk.

Az egyértelmű, hogy az anyatej erősíti a baba szervezetét, maga a szoptatás által termelt hormonok pedig az anyuka szervezetének is jót tesznek. Ám minden, amit mi, anyukák elfogyasztunk, belekerül az anyatejbe, ahonnan többé-kevésbé a baba szervezetébe is bejut.

Összeszedtem neked a mindennapjaimban alkalmazott immunerősítő praktikáimat, hogy könnyebben tájékozódj a segítségükkel. Azt kezdd el megvalósítani a saját életedben, amivel tudsz azonosulni, ami 100%-osan szimpatikus!

Tehát, íme, a listám:

- hársfa tea

- kamilla tea

- bodza tea

- citromfű tea, ami szuper vírusellenes hatással bír

- alga tabletta (ez sok energiát is ad)

- minél tisztább, változatos táplálkozás

- Droserin krém az arcomra arckrémként, a hátamra; ha szükséges, akár a mellkasodra is kenheted (ez utóbbi esetben ne közvetlenül a szoptatás előtt kend be magad, nehogy a gyógynövényes illat kedvét szegje a babának és szopási sztrájkba kezdjen)

- ha az idő engedi, napi séta jó tempóban, lehetőleg minél tisztább helyen

- nem megerőltető sport legalább heti 1-2 alkalommal

- alvás, amikor csak lehetőséged adódik rá

- légzőgyakorlatok

- sok-sok móka, kacagás a babával

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.