A fantasztikus cékla

cekla.jpgErőteljes, jellegzetes ízű a cékla. Én nem is szerettem gyermekkoromban, és felnőttként sem tartozik a kedvenceim közé. Ám a várandósság hónapjai alatt mégis megkívántam, nyilván azért, mert így jelezte a testem, hogy töltsem fel a vasraktáraimat. Az Energy Organic Beta (vöröscékla) pora mellett döntöttem. Jó választás volt!

A cékla nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatóanyagokat, de emellett hatékony baktérium- és vírusölő, daganatellenes és gyulladáscsökkentő anyagokat is tartalmaz.

A cékla gazdag kincsestára számtalan ásványi anyagnak: található benne vas, kálium, mangán, magnézium, foszfor. Szilíciumtartalma jótékony hat a kötőszövetek állapotára, a haj és a köröm egészségére.

Folsavban is gazdag a cékla. A folsav segíti a szövetek megújulását, szerepe van többféle hormon létrehozásában. Várandós kismamáknak különösen ajánlott a cékla fogyasztása, mert segíti a magzati sejtek osztódását, támogatja a magzat növekedését, segíti a magzat idegrendszerének fejlődését. Folsav- és vastartalmának köszönhetően szépen támogatja a vörösvértestek termelődését.

A cékla az emésztésnek is jót tesz: serkenti a gyomornedvek kiválasztódását, segít megszüntetni a székrekedést.

organicbeta.jpgNagyon szépen megtapasztaltam a cékla pozitív hatásait. Vízzel hígítva az Organic Beta íze sem ijesztő, sőt mondhatom, hogy kellemes számomra, aki - mint említettem - nem vagyok nagy cékla rajongó. Ma sem döntenék másként! Ha Te is megkívántad, akkor a Biotitok Gyógytékában beszerezheted.

További, testet-lelket segítő természetes ötletekért iratkozz fel a Biotitok Gyógytéka hírlevelére:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Kövess a Facebookon is: Gólyahír - egészséges baba-mama

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.