Frissítő, ellazító Ruticelit

ruticelit.jpgSzeretek benyomások, élmények alapján írni. Éppen ezért, mielőtt nekiláttam e soroknak, elővettem a Ruticelitem, letekertem a kupakját és beleszippantottam. Az Energy Pentagram krémjei közül engem ennek az illata varázsol el legjobban. Kellemes, friss, üde, lazító. Különösen nyáron a tűz elemhez tartozó Ruticelit nagyszerű társunk lehet.

A nyári melegben az érfalak kitágulnak, így a visszerekkel küszködőknek igazi kihívás ez az időszak. A rózsaszín Pentagram krém csodásan javítja az erek és a hajszálerek állapotát, segítséget nyújt visszértágulatok esetében is. Ilyen téren nagyon pozitív vásárlói visszajelzések érkeztek hozzám, de az évek óta aranyeres panaszokkal küzdő vendégeimnek is nagyon bevált a krém. A benne található gyógynövények (pl. fekete ribiszke, hajdina, páfrányfenyő, ruta, varázsmogyoró, vadgesztenye), illóolajok (levendula, fenyő, mandarin, teafa, cickafark) és egyéb hatóanyagok (pl. a podhájskai termálvíz) mind-mind a felfrissülésünket szolgálják.

A nyár a meleg, az ellazulás, az öröm évszaka. A Ruticelit ezt is tudja bennünk erősíteni. Ha időnként úgy érzem, hogy egy kis plusz belső harmóniára, megnyugvásra vágyom, akkor a Ruticelittel vékonyan bekenem a mellkasomat a szívem tájékán. Rövidesen nagyon finom, nyugtató érzés ölel körbe. Az ember természetes létélménye a boldogság, a harmónia. Ezt erősíti a Ruticelit pozitív mantrája is: „Én vagyok a tűz, ami lobog bennem.”

A cikkben bemutatott Ruticelit krémet keresd nálunk, a Biotitok Gyógytékában!

További, testet-lelket segítő természetes ötletekért iratkozz fel a Biotitok Gyógytéka hírlevelére:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Kövess a Facebookon is: Gólyahír - egészséges baba-mama

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.