Virágvíz csoda: Visage Water

rozsaviz_1.jpgNéhány évvel ezelőtt kezdtem komolyabban foglalkozni az aromaterápiával, az illatok ránk gyakorolt hatásával. Tapasztalatból mondom, hamar meggyőződtem arról, hogy képesek csodákat művelni a hangulatunkkal, a bőrünkkel, azaz a testünkkel-lelkünkkel. Az illóolajok mellett felfedeztem magamnak a virágvizeket is, és imádom mindegyiket. Ezért is örültem nagyon, amikor az Energy termékpalettáján megjelent a Visage Water. Ráadásul ez a termék a két legkedvesebb illatomat egyesíti, a gerániumot és a damaszkuszi rózsát.

A geránium gombaölő és fájdalomcsillapító, fokozza a nyirokkeringést, minden bőrtípus számára kiegyensúlyozó hatású, ránctalanító, sebgyógyító. Enyhén rózsás illatával nyugalmat, biztonságérzetet, puhaságot biztosít, így erősítve a lelkünket is.

A damaszkuszi rózsa „vize” külsőleg minden bőrtípust szépen ápol, hidratál, ránctalanít, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. Mindezeken túl a rózsavíz bőrfeszesítő hatással is rendelkezik. A csodás damaszkuszi rózsa illata oldja a szorongást, a stresszérzetet, emeli a szervezetünk rezgésszintjét.

visagewater.jpgAhogy én használom: az arcbőrömre permetezve igen frissítő, puha és tiszta érzetet biztosít; ha úgy tartja kedvem, még a hajamra is fújok belőle – azt is szépen ápolja, no és még inkább körülölel a virágvíz ellenállhatatlan illata. Ám natúr parfümként is megállja a helyét!

Szívből ajánlom mindenkinek, aki kedveli a nőies, finom illatokat, és akinek számít, hogy valóban minőségi bőrápolóval kényeztesse magát!

A csodálatos illatú és hatású Visage Water virágvizet keresd nálam, a Biotitok Gyógytékában!

További, testet-lelket segítő természetes ötletekért iratkozz fel a Biotitok Gyógytéka hírlevelére:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Kövess a Facebookon is: Gólyahír - egészséges baba-mama

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Természetes egészség

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.