Droserin (nem csak) a várandósság alatt

energy-droserin-krem.jpgA várandósság 10 holdhónapja egy roppant törékeny, ám egyben valóban áldott állapot. Ebben az időszakban néhány ételféleség fogyasztása erősen nem ajánlott, s ugyanez igaz a gyógynövényekre, gyógynövényes készítmények egy részére is. Főleg az őszi-téli időszak kedvez a megfázásnak, fertőzéses betegségeknek, de egy-egy enyhébb meghűlés szinte bármikor jelentkezhet.

A tapasztalatom szerint ilyenkor nagyon jó szolgálatot tesz többek között a Droserin krém, aminek a kiemelt hatásterülete az immunrendszer, a megfázás, de allergia és kiütések esetén is bevethető.

Mivel a legfőbb hatóanyagai (pl. a pettyegetett tüdőfű, ökörfarkkóró, útifű, martilapu stb.) mind-mind a légzőrendszer egészségét szolgálják, bátran ajánlom ilyen jellegű problémák esetén, akár a várandósság ideje alatt is. Az említett gyógynövények közül teaként nem mindegyik alkalmazható biztonságosan várandósan, de krémként a hatóanyagok finoman, ám mégis hatékonyan teszik a dolgukat.

A mellkast, a hátat bekenve szépen tisztítani és erősíteni tudjuk a tüdőket, a hörgőket. A tapasztalat azt mutatja, hogy torokfájás esetén a nyakra, azaz a torok, garat, gége fölötti területre kenve, tudja mérsékelni, vagy akár teljesen megszüntetni a fájdalmat. Orrfolyás, orrdugulás esetén pedig a krémmel kenjük be az orrunkat, az arcunkat az arcüreg területén, sőt az orrlyukak bekenésével megelőzhetjük az orr kipirosodását is.

Pozitív mantrája: A szépség belülről és kívülről is látszik. Tetszem a világnak és saját magamnak is.

Az említett alkalmazási lehetőségek természetesen nemcsak várandósoknak ajánlott, hanem bárkinek, aki ilyen jellegű egészségtámogatásra szorul.

A Droserint és a többi Energy terméket keresd nálam, a Biotitok Gyógytékában!

További, testet-lelket segítő természetes ötletekért iratkozz fel a Biotitok Gyógytéka hírlevelére:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Kövess a Facebookon is: Gólyahír - egészséges baba-mama

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Természetes egészség

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása