5 igazság, amit tudnod kell ahhoz, hogy boldog legyél

zen_2.jpgA belső békére, harmóniára, kiegyensúlyozottságra mindenki vágyik. Íme 5 igazság, amit neked is szem előtt kell tartanod, ha igazán boldog akarsz lenni.

1. Csak Te határozhatod meg, hogy ki is vagy. A körülötted élők mind-mind mást vehetnek észre benned, így lehetetlen, hogy mások mondják meg, ki vagy valójában. Ismerd meg önmagad!

2. Tudd, hogy a tökéletesség egy, az emberek által kitalált illúzió. Igenis, minden embernek vannak tökéletlenségei. Fogadd el a magad tökéletlenségeit is, hiszen azok is a te részedet képezik!

3. A múlt és a jövő csak a gondolataidban létezik. Az egyetlen dolog, ami van, az a jelen. Tanulj meg jelen lenni a pillanatban! Élvezd a jelent, élvezd az Életet!

4. Életed kihívásait tekintsd ajándékoknak, amelyek segítik a lelki-szellemi fejlődésed. Figyeld meg, hogy sokkal többre vagy képes, mint azt először gondolnád!

5. A megbocsátás is egy ajándék, amit magadnak adhatsz annak érdekében, hogy szabad légy.

További, testet-lelket segítő természetes ötletekért iratkozz fel a Biotitok Gyógytéka hírlevelére:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Kövess a Facebookon is: Gólyahír - egészséges baba-mama

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Természetes egészség

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.