Meditáció a zuhany alatt

zuhany.jpgNekem gyakran a napjaim egyik fénypontja az esti zuhanyzás. Nemcsak a napi szennyeződéseket mosom le a testemről, a bőrömről, a hajamról, hanem megtisztítom magam a nehéz energiáktól is. Így az éjszakai pihenés valóban könnyebben válhat igazi feltöltődéssé. A trükkért olvass tovább!

Minden alkalommal, amikor zuhanyozol, képzeld el, lásd, ahogy a víz kimossa belőled a feszültséget. Tudatosan engedd el a nap során felgyülemlett negatív érzéseket, a stresszt. Érezd, ahogy a víz hozzáér a bőrödhöz! Légy jelen! Érezd, ahogy a félelmek, az idegesség, a sajnálat és minden egyéb negatív érzés eltávolodik tőled, és lefolyik a vízzel együtt a lefolyóba. Már egyik sem tartozik hozzád. Légy jelen! Légy könnyű! Légy harmonikus!

 

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.