Balatoni nyár

biotitokgyogyteka.jpgIgen, naptárilag is nyarat írunk, ráadásul még balatoni is vagyok, a KFT klasszikus dala is eszünkbe juthat, de a cím mást is rejt magában. A Duna Televízió Balatoni nyár című műsorában vendégeskedtem. Mesélek róla egy kicsit...

Nos, meglepődtem, amikor a műsor egyik szerkesztője keresett telefonon, hogy egy korábbi írásom kapcsán nagyon érdekesnek találják a látásmódom, világnézetem, illetve azt, amivel foglalkozom, és szeretnének egy riportot készíteni velem. Gyorsan peregtek az események, s mire felfogtam, hogy mi is történik, máris a forgatáson találtam magam. Izgalmas volt, kicsit izgultam is, de nagyon jól éreztem magam, elememben voltam :)

A műsor vetítése után pedig nagyon jólesett a sok-sok kedves üzenet, amit a vendégeimtől, olvasóimtól kaptam. Kattints a linkre és nézd meg Te is a műsort: http://www.mediaklikk.hu/video/balatoni-nyar-2016-07-30-i-adas-2/ (A beszélgetésünk a 10-11. perctől látható.)

Ha szeretnél a jövőben testet-lelket segítő természetes ötleteket kapni tőlem, akkor iratkozz fel a Biotitok Gyógytéka hírlevelére:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat
Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Kövess a Facebookon is: Gólyahír - egészséges baba-mama

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Természetes egészség

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.