Árulkodó mosolyok

mosoly.jpg

Gondolkoztál már azon, hogy mennyi mindent elrejthetünk egy mosoly mögé? Egy mosoly mögött meghúzódhat valódi öröm, önfeledtség, könnyedség, de rejthet magában szomorúságot, mélázást, tanácstalanságot, bánatot. A mosolyod mögé elbújhatsz, és a másik a szemed csillogásából fogja tudni, hogy mit rejt a mosolyod úgy igazán.

Vajon meglátja benne azt, ami a lelkedben szól? Mosolyogsz, tartod magad, még mindig mosolyogsz, közben pedig talán a szíved szakad meg... Lehet, hogy éppen szavak sem jönnek a szádra, hiszen a szavak oly kevéssé tudják kifejezni az érzéseket. Csupán megközelítik, árnyalatot adnak nekik, érzékeltetnek. Nem is kellenek mindig szavak. Lehet, hogy a másik a szavaidon mást értene, mint ami benned lejátszódik. Mosolyogj, s ha a szívetek összeér, szavak nélkül is tudni fogjátok a másik lélekrezdüléseit!

További, testet-lelket segítő természetes ötletekért iratkozz fel a hírlevelünkre:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Olvasd el a hasonló témájú bejegyzésem:

Figyelsz rám? – A minőségi idő

7 indok, hogy miért mosolyogj

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Természetes egészség

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.