Hétköznapok is ünnepi hangulatban

harmony.jpgFinom illatokkal még a legszürkébbnek tűnő napokat is feldobhatjuk. Gondoljunk akár egy ínycsiklandó étel, sütemény illatára, vagy akár az illóolajokra. Az illóolajokat aromalámpába cseppentve kellemes illatúvá varázsolhatjuk a szobát. A 100% tisztaságú illóolajok olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek értékesek a számunkra. Én nagyon kedvelem az illóolajokat, mert valóban ünnepivé tudják varázsolni a pillanatot. Összegyűjtöttem néhány illóolajat, amiket én rendszeresen használok akár párologtatásra, akár a bőrömre kenve.

Erdeifenyő

A friss, balzsamos illatú illóolajat megfázásos tünetek, illetve mozgásszervi panaszok enyhítésére, továbbá koncentráció fokozásához ajánlom.

Narancs

Idegnyugtató, kedélyjavító, álmatlanságra, migrénre, krémbe keverve sejtregeneráló, szívnyugtató, afrodiziákum.

Kubebabors

A magával ragadó citrusos-fűszeres illatú kubebabors kiváló idegrendszeri tonizáló. Nekem ez az egyik nagy kedvencem!

Levendula

Nyugtató, görcs- és feszültségoldó, kedélyjavító, fertőtlenítő, puffadásra, szapora szívverésre, reumára, rovarcsípésre, égésre, ekcémára, gombásodásra.

Figyeld, mit kíván tested-lelked! Mikor mire van szükséged, használd a megfelelő illóolajat!

Ha kíváncsi vagy további, testet-lelket segítő ötletre, segítségre, akkor kattints IDE!

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.