10 tényező, melyek rombolják az immunrendszerünket

immunrendszer.jpg1. Cukor és minden, amiben előfordul: édességek, üdítőitalok, cukrászsütemények, fagylaltok stb.

2. Finomított szénhidrátok: sütemények, kekszek, chipsek, snackek, gabonapelyhek, fehér kenyér, tészták.

3. Kémiailag módosított mesterséges zsírok: margarinok, vajhelyettesítők, főzőolajok és növényi olajok és az ezekkel készített feldolgozott élelmiszerek.

4. Hiány a jó minőségű húsokból, halból, tojásból, tejtermékből, magvakból és diófélékből származó fehérjékből.

5. Mesterséges kemikáliák: tisztító- és mosószerek, személyi higiénés termékek, falfestékek, tűzálló anyagok, petrokemikáliák, rovarirtók stb.

6. Sugárzás: elektronikus képernyők (TV, számítógép, play station stb.), mobiltelefonok, magasfeszültségű villamosvezetékek, atomerőművek, nukleáris hulladékok.

7. Gyógyszerek: antibiotikumok, szteroidok, antidepresszánsok, fájdalomcsillapítók, tumor ellenes gyógyszerek, antivirális gyógyszerek stb.

8. Friss levegő és fizikai aktivitás hiánya.

9. Napfény hiánya.

10. Baktériumok hiánya, túlsterilizált környezetben élés szoros összefüggésben van a gyenge immunrendszerrel. Az immunrendszernek folyamatos stimulációra van szüksége a környezetben található baktériumoktól.

(Forrás: Dr. Natasha Campbell–McBride MD: GAP-szindróma – Az emésztés és a pszichológia kapcsolata. Reneszánsz Könyvkiadó Kft. 2011.)

Ha érdekelnek a természettel összhangban működő természetes módszerek és gyógymódok, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.