Az ősz csodái

osz.jpgMinden évszaknak megvan a maga bája, de talán az ősz a legszínesebb évszak. Lehet, hogy nem nyílik annyiféle virág, és nem érik annyiféle gyümölcs, de megfigyelted már az árnyalatokat? Csodás az őszi természet: a pirosnak, barnának, sárgának millió árnyalatában gyönyörködhetünk. Ha megengedjük magunknak a pillanatot, a pillanatnyi szépségeket.

Az őszi erdőt járva – mert imádok bóklászni az erdőkben – hallgatom a csöndet, a levelek zizegését, sercegését; gyönyörködöm a lehulló falevelek táncában; a bőrömön érzem a csípősebb, megtisztító levegőt; élvezem az ősz színkavalkádját, puhaságát.

 

Nézd csak, mennyi szépség rejlik az őszben:

  • a gömbölyded gesztenye gesztenye.jpg
  • egy pirosló bokorpirosbokor.jpg
  • egy félénken kukucskáló állatkasuni.jpg

Gondolatban folytasd a sort a magad élményeivel, benyomásaival!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.