Pihenjen a lélek is!

pihenes.jpg

A szabadság, a pihenés mindenkinek mást és mást jelent. Van, aki el sem tudja képzelni, hogy ne utazzon el otthonról, mert a töltődéshez szüksége van az új benyomásokra; van, akinek elég, ha azzal foglalkozhat naphosszat, amihez kedve van. Egy a lényeg: figyeljünk oda a testünk‑lelkünk szavára és kényeztessük magunkat egy kicsit!

Időnként talán nehéz kikapcsolni a hétköznapok forgatagát, a sok-sok gondolatot, de ha jól figyelünk magunkra, megérezzük a jeleket, amik segíthetnek ebben. Ne essünk abba a tévhitbe, hogy a pihenéssel elvesszük az időt a munkától, mert a minőség sem mindegy (akár a munkáról, akár a pihenésről beszélünk). Kipihenten, feltöltődve minden könnyebben, gördülékenyebben megy. Ne sajnáljuk magunktól az időt! Ne csak a munkás napokat felejtsük el rövid időre, hanem legyünk engedékenyek, puhák magunkkal. Hagyjuk el az akarás feszültségét, és hagyjuk megtörténni a lehető legjobb dolgokat. Engedjünk (fel)!

Engedjünk meg magunknak egy kis szabadságot, amikor a testünk-lelkünk egy kicsit újjászületik. Nem nagy dolgoktól, apróságoktól: egy kis napközbeni szunyókálástól, egy felszabadult nevetéstől, egy kis testi kényeztetéstől, egy ínycsiklandó ételtől, egy lélekemelő olvasmánytól… Éld meg a pillanatokat, a pillanatok szépségét! Élvezd a jelenlétet! Élvezd az életet!

Ha a lelked szabadságát szeretnéd még könnyebben elérni, hogy feszültségektől mentesen, könnyednek érezd magad, idd az Illatos füvek teakeverékek közül a Lélekerő teát! Már az illatát belélegezve is megkönnyebbül a lélek.

Még több, testet-lelket segítő tippért iratkozz fel hírlevelünkre:

* Kötelező kitölteni
Adatvédelmi szabályzat

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.