Jégvirág a hőségben

jegkockak_pohar.jpgA nagy melegben jólesne egy kis hűsítés? Szereted a szép ételeket, italokat? Kedveled a növényeket, a szép virágokat? Ha a kérdéseimre a válaszod igen, akkor a következő ötlet tetszeni fog.

Habár a nyári melegben a langyos italok hűsítik igazán a szervezetünket, azért időnként igazán ínycsiklandó lehet a jégkockával hűtött ital. Ha szeretnéd feldobni az ízeket és a látványt, akkor díszítsd a jégkockát ehető növényekkel.

Hogyan készítsd?

A jégkocka tartó rekeszt töltsd meg félig vízzel, helyezd bele a virágot, majd tedd a fagyasztóba. Amikor megdermedt, tölts még rá vizet, majd ismét tedd be a fagyasztóba, hogy egy teljes, csodás jégkockát kapjál. Ha így készíted el a díszes jégkockát, akkor a virág a jégkocka közepén helyezkedik majd el.

Milyen növényekkel díszítsd a jégkockát?

jegkockak_viragok.jpg

Minden ehető növény, virág, fűszernövény szóba jöhet, pl. mentalevél, kakukkfű, citromfű, körömvirág, százszorszép, levendula.

Nemcsak a kellemes hűsítő érzést élvezheted majd, hanem a látványban is gyönyörködhetsz.

Elolvasok néhány további hűsítő tippet is

Ha szeretnél még tájékozottabbá válni a gyógynövények világában, kérd a hírlevelemet: Kíváncsi vagyok, kérem a hírlevelet

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a zárt Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.