Érzelmekre ható levendula

levendulasziv.jpgA nyár eleje az illatos levendula virágzásának az ideje. Ha csak egyszer is érezted már a levendula friss aromáját, talán egy életre beleszerettél. Velem ez történt. Ma már mindig tartok otthon levendula illóolajat, amit nem csak fizikai problémák esetén használok. Mire jó még a levendula? Elárulom, hogy az érzelmekre is hatással van.

Nemcsak a testet lehet gyógyítani, felhangolni a levendulával, hanem a lelket is. Minden gyógynövénynek van egy sajátos kisugárzása, ami a lélekre is hat. A levendula szó szerint erősíti a lelket, mert oszlatja a félelmeket, a depressziót, a szorongást. Segít könnyebben megtalálni az egyensúlyt, így a hangulatingadozások is kevésbé jelentkeznek.

A levendula friss illatú olaja szépen tisztítja a gondolatokat, lecsendesíti a háborgó, kavargó elmét. Lazít és oldja a testi-lelki feszültségeket.

Nem véletlenül komponáltam meg úgy a Lélekerő teakeverékemet, hogy a levendula is helyet kapjon benne! A többi gyógynövénnyel együtt valóban lecsendesít, kiragad a hétköznapok zajából és jobb kedvre hangol.

 

További, testet-lelket segítő természetes ötletekért iratkozz fel a Biotitok Gyógytéka hírlevelére ITT

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Vissza a főoldalra

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.