Örülj, ha esik az eső!

esoerdo.jpgSokan bosszankodnak, ha szürkés, esős az idő. Belegondoltál már abba, hogy az élethez kell a víz, az eső? Vedd észre az eső, a föld illatát, vedd észre, hogy eső után minden növény élénkebben ragyog!

Sőt, még a madarak is mintha vidámabban dalolnának! Ahhoz, hogy szivárvány ívelje át az eget, szükség van a borúra, esőre, sőt, időnként az égszakadásra. Egy napfényes eső után viszont keresheted a szivárványt. Észrevetted már ezeket, vagy te is inkább bosszankodsz? Egy ősi zen bölcsesség szerint: Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik!

További testi-lelki egészséget segítő gondolatokért, tippekért kattints IDE!

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

További hasonló témájú cikkekért, ötletekért kattints: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a zárt Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.