Fogadalmak? - Élj a mában!

carpediem.jpgTe is szoktál fogadalmakat tenni? Szoktad mondani, hogy „majd holnaptól nekiállok tanulni", „jövő hónap 1-jétől minden másként lesz", „majd jövő hétfőtől elkezdem a fogyókúrát" stb.? Szerinted mikor jön el a megfelelő pillanat? Elárulom, olvass tovább!

Azt látom, sokan hajlamosak kerek fordulókhoz kötni és ezzel elodázni a változtatás pillanatát. Pedig ha már megszületett benned a gondolat, a vágy valamiféle változtatásra - legyen az egy rossz szokás feladása, egy új tevékenység kezdete vagy bármi más -, máris megtetted az első lépést.

Ne halogasd! Ne kösd feltételekhez! Ne kösd időpontokhoz! Mindenre a legalkalmasabb pillanat a MOST! Igen, akár ebben a pillanatban is el tudod kezdeni az új életed.

now.jpgNe háríts! Vállalj felelősséget magadért, a gondolataidért és vágj bele, cselekedj! A halogatással elszalasztod a mágikus pillanatot, amikor bármire képes vagy, hiszen a vágy a legbelső világodból szólít meg téged. Lehet, hogy közben időnként úgy érzed majd, nincs elég erőd a vágyaid, álmaid megvalósításához. Ilyenkor se csüggedj, hiszen már megtetted az első lépéseket, kezedbe vetted az életed! Rázd meg magad és menj tovább az utadon!

Ha van egy álmod, soha ne mondj le róla! Még akkor sem, ha mások bolondnak hisznek miatta. Legyél felelősségteljes ember, kezdd el élni az Életed MOST, ebben a pillanatban!

Segíthetek Neked ebben? Inspiráló, megerősítő gondolatokat olvashatsz a hírleveleimben.

Olvasd el a hasonló témájú bejegyzésem:

7 indok, hogy miért mosolyogj
6 tipp, hogyan növeld gyermeked önbizalmát

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a zárt Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása