Lélekfények, azaz melengető téli lakásdekorációk

teglasgyertya.jpgA téli időszakban a korán sötétedő napok arra ösztönöznek minket, hogy egy kicsit visszahúzódjunk, figyeljünk egy kicsit jobban befelé, a lelkünk irányába. Ezeket a csöndes, meghitt, esetleg mélázó pillanatokat még hangulatosabbá tehetjük puha fényekkel, kellemes illatokkal. Számomra a gyertyaláng, a gyertya fénye, szépsége a családi fészek melegét, a biztonságot, a nyugalmat jelenti.

Az otthonunkba is becsempészhetjük ezt a fajta melegséget egy-két hangulatos dekorációval. Nézd csak, nekem ezek a gyertyás díszek nagyon tetszenek, ráadásul otthon is könnyen elkészíthetők. Ha Te magad készíted el, akkor beledolgozod a szíved-lelked, amitől még szebb lesz!

Gyertyák pirosban (Forrás: Pinterest)

bogyosgyertya.jpg

 Fény a ládában (Forrás: Pinterest)

fenyaladaban.jpg

Gyertya fahéjak ölelésében (Forrás: Pinterest)

fahejasgyertya.jpg

Zenekedvelők gyertyája (Forrás: Pinterest)

zenekedvelokgyertyaja.jpg

 

Extra tippem: A gyertya lángját nézve, abban elmerülve könnyen relaxált állapotba kerülhetsz. Eleinte biztosan kavarognak majd a gondolatok a fejedben, de idővel ezek elcsitulnak, Te pedig megtapasztalhatod a jelenlétet, a koncentrációt, a nyugalmat. Próbáld ki!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása