Fejfájásra levendulát!

LevendulásMasszázs.jpgStresszes, kimerítő nap? Esetleg az időjárás változása okoz fejfájást? Vagy nőként esetleg a havi tisztulásodat kíséri fejfájás? Az illatos levendula megoldást nyújthat, ha a fenti kérdésekre igen a válaszod.

Én nem vagyok egy fejfájós típus, de időnként bizony engem is levesz a lábamról. Én általában akkor figyelek fel a fejfájásra, amikor kimerítő napok állnak mögöttem, s nem tudtam elegendő időt szakítani a feltöltődésre. Fejfájás esetén mindig felteszem magamnak a kérdést: Mitől fáj a fejem? Mitől zsong a fejem?

Ha sikerül elcsendesedni, akkor a testünk-lelkünk megadja a választ, amit mint egy útmutatót használhatunk a jövőben. Ha odafigyelünk a testünk jelzéseire és nem húzunk a lelkünkre kémiai kényszerzubbonyt - ahogy prof. dr. Bagdy Emőke mondta egy előadásában -, azaz nem egyből a szintetikus gyógyszerekért nyúlunk, akkor idővel test-lélek-szellem együtt tud gyógyulni.
A fejfájásra az én természetes trükköm a következő: 1-2 csepp 100% tisztaságú levendula illóolajjal megmasszírozom a halántékom és a tarkóm! Élvezem a levendula nyugtató aromáját, miközben lazulnak a merev izmaim, a fejfájásom pedig, huss, el is múlik hamarosan!
Próbáld ki Te is!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Csatlakozz a zárt csoportomhoz: Energy Klub Balaton

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

 

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása