Őszi hangulatban - 7 csodás ajtódísz

Bejárat.jpgIgen, már hűvösebbek a napok, főleg a reggelek, beköszöntött az ősz. Szerintem az egyik legszínesebb évszak. Ilyenkor is szeretem az erdőt-mezőt járni, halkan figyelni a természetet, vagy éppen bevackolni magam a takaró alá egy finom, meleg gyógynövény teával. Ilyenkor különösen sokat tud adni az otthon melege. A hangulatos otthonnak lelke van, amitől él.

A hűvös ősz a maga meleg színeivel varázslatos tud lenni. Ezt a melegséget a színekkel, fényekkel mi magunk is becsempészhetjük az otthonunkba.

Narancssárga, a barna különféle árnyalatai, vörös, bordó. A természet is ilyen színekbe öltözik ősszel.

A neten bóklászva csodaszép őszi ajtódíszekre bukkantam, amelyek már a hazaérkezéskor jó kedvre tudnak deríteni, sugározzák a lelket.

 A képek forrása: Pinterest

1. Aranyló színek1.jpg

2. Tökös bejárat2.jpg

3. Boldog őszt!3.jpg

4. Barnába öltözve4.jpg

5. Szárított virágos 5.jpg

6. Őszi színorgia6.jpg

7. Filc és vessző párosa8.jpg

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.