Elengedő szeretet

Rose_balloon.jpg„Az elengedés a szeretet jele.” Ezt a mondatot tegnap este mondta nekem egy hölgy, aki maga is elengedte a fiát külföldre. „Persze, hogy nem jó érzés, de ha tudom, hogy neki ez boldogság, akkor elengedem és támogatom őt ebben is.”

Igen, a valódi szeretet elengedő, ha úgy hozza a Sors. Nem köthetem magamhoz a másikat csak azért, hogy nekem jó legyen. Azért, mert nekem jó, egyáltalán nem biztos, hogy a másiknak is az.

Különbözőek vagyunk, de a fojtogató, elnyomó szeretet senki sem éli meg jól. A szeretet magában hordoz valamiféle szabadságot, és egyben biztonságérzetet is. Ha elengedem azt, akit szeretek, akkor a fizikai távolság ellenére is megmarad a lelkek kapcsolódása, találkozása. Szeretem a másikat annyira, hogy tiszteletben tartom a döntését, még ha a szívem kicsit meghasad is a fájdalomtól. De ez a fájdalom felemel. Kell szeretni és kell tanulni elengedni!

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.