Te érzed a gondviselést?

 

Egy ember a halála után Isten színe elé került és Isten megmutatta neki az életét mint lábnyomokat a homokban. Az ember felismerte, hogy mindig két lábnyom haladt egymás mellett, és tudta, hogy Isten állandóan vele volt. Az élete súlyos fordulópontjain viszont csak egy nyomot látott.

És az ember azt mondta: "Uram, a jó időkben mindig velem voltál, ezt látom a két nyomból, de a nehéz időkben csak egy nyomot látok, akkor miért hagytál el engem?" És az Úr azt felelte: "Rosszul érted, fiam. Igaz, hogy a jó időkben mindig melletted voltam, de a nehéz időkben... nos, akkor én vittelek téged!"

 

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Megtalálsz a honlapomon: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.