A pillanat varázsa

pillanatok.jpg

Nem tudom, kinek milyen volt az elmúlt időszak, az elmúlt néhány hónap, de hősiesen bevallom, nekem nagyon nehéz, lelkileg. Ezt látom a környezetemben, a barátok, vendégeim életében is. Bennem a következő gondolatok születtek meg a történések, megélések kapcsán: Hány elvesztegetett pillanatunk van?!

Hány olyan pillanatunk van, amikor nem merjük elmondani a másiknak, hogy fontos nekünk és szeretjük őt?! Nem merjük megmutatni az érzéseinket, mert félünk, hogy a másik visszautasít. Ne csak őmiatta, hanem magad miatt is mutasd meg az érzéseidet, mert nem tudhatod, lesz-e még rá alkalom! Talán nincs annál szomorúbb, mint amikor rádöbbenünk, hogy elmondhattuk volna, de nem tettük. Nem tettük félelemből, büszkeségből, vagy csak azért, mert bíztunk benne, hogy lesz még rá alkalom... Jegyezd meg: most élsz, most kell megtenned! Minden változik, nem ismerheted a következő pillanatot. Most élsz, tedd meg most, amiről zsigereidben érzed, hogy meg kell tenned. Élsz a pillanat varázsával?

További testi-lelki egészséget segítő gondolatokért, tippekért kattints IDE!

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

 

További hasonló témájú cikkekért, ötletekért kattints: www.biotitok.hu

Kövess a Facebookon is: Biotitok Gyógytéka

Csatlakozz a zárt Facebook csoportomhoz: Egészséges test és lélek

Lívia, a te gyógynövényszakértőd

Testet-lelket segítő természetgyógyászati szakmai írásokat, életvezetési tanácsokat, tippeket, recepteket olvashatsz a természetes egészséggel kapcsolatban. A blogban olvasható természetes gyógymódok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, javaslatot. Mindenki a saját felelősségére próbálja ki a javasolt recepteket, tippeket. Az írásoknál látható képek forrása: www.pinterest.com/klivia/blog.

Kövess a Facebookon is

Díjat nyert a blogom - Liebster Award 2015

liebsteraward_feherhatter.jpg

Hírlevél - ajándék tanulmány

* Kötelező kitölteni
Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod

Holisztikus állapotfelmérés

allapotfelmeresbanner.png

A termeszetesegeszseg.blog.hu-n olvasható írások a szerző szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Azok bármilyen – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Természetes egészség blogról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra történő hivatkozással lehet, kizárólag úgy, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív internetes linkkel hivatkozik a termeszetesegeszseg.blog.hu-ra.

süti beállítások módosítása